Toepassingen van prefab betonbalken

Betonnen balken kunnen diverse toepassingen hebben. Zo kunnen ze zowel gebruikt worden als ondersteuning van een verdieping (een verdiepingsligger) of als ondersteuning van het dak (een dakgording).

Elke betonbalk wordt bij Megaton gemaakt met voorgespannen beton in gladde bekistingen. Op die manier wordt een uitstekende kwaliteit bekomen, zowel in draagkracht als in afwerking.

Deze betonbalken kunnen niet alleen een hogere belasting aan. Ook een snelle montage is mogelijk met deze betonnen balken.

prefab betonbalken

Productie van prefab betonbalken

  • Elke betonbalk wordt steeds vervaardigd in een daartoe bestemde productieruimte.
  • Milieuverantwoord ondernemen : o.a. door de recyclage van het afvalwater en het gebruiken van zonne-energie.
  • Kwaliteitscontrole door diverse controleorganen zoals SECO.
  • De minimale sterkteklasse van het beton is C50/60, maar een hogere is steeds mogelijk

Download PDF Draagstructuren

Troeven van Megaton betonbalken

Megaton wil een echte meerwaarde bieden aan zijn klanten. Daarom investeren we ook fel in onze studie- en tekendienst die de betonbalken berekenen. Het tijdsintensieve werk voor de berekening van de betonbalk kunt u dus aan ons overlaten.

Een belangrijk voordeel van samenwerken met Megaton is het uitgebreide gamma dankzij de vele betonfabrikanten onder de Willy Naessens Group. Dankzij deze verschillende fabrieken kan elk prefab betonelement dat uw project nodig heeft, worden aangeboden aan zeer scherpe prijzen.

In overleg met de werf kunnen wij instaan voor de volledige coördinatie van het leveren en plaatsen van kolommen, balken, liggers, wanden en vloeren. Op die manier heeft de klant slechts één aanspreekpunt voor de uitvoering van zijn draagstructuur en gevels in beton. Aarzel dus zeker niet ons te contacteren!

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton/Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 560
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be