Verschillende types structuur betonwanden

Ook prefab wanden met een bepaalde betonstructuur behoren tot ons assortiment prefab wanden. Door het gebruik van een bepaalde structuurmat of een bepaald patroon krijgt de betonnen wand een extra uitstraling.

Duizend en één afwerkingsvormen ontstaan dankzij het gebruik van structuurmatten voor betonwanden. Of u nu een betonnen wand verkiest met een hout- of bamboestructuur, het is beiden mogelijk. Ook rots structuren en lijnpatronen zijn veel gevraagde opties. Uiteindelijk kan u elk idee met deze structuurmatten realiseren.

gevelbekleding met structuur betonwanden

Verschillen met architectonisch beton

Deze wanden worden bij Willy Naessens Construct niet gemaakt met architectonisch beton omdat u de beste prijs/kwaliteit-verhouding verdient. De investeringen in architectonisch beton zijn, naar onze mening, niet recht evenredig met een verhoging in kwaliteit. Daarom verkiezen Seveton & Willy Naessens Construct geen gebruik te maken van dit type beton.

Even het verschil uitgelegd:
- Architectonisch beton heeft op verschillende vlakken iets hogere kwaliteitseisen in afwerking dan onze beton wanden.
- Door deze hogere eisen zullen kleurverschillen bij architectonisch beton kleiner zijn.
- Daarom wordt architectonisch beton ook vaker gebruikt op de particuliere markt.
- Bij grote industriële gebouwen zijn die kleurverschillen veel moeilijker op te merken. Waardoor een iets lagere kwaliteitsnorm, gecombineerd met een lagere prijs, veel rendabeler is.

Op vlak van sterkte, duurzaamheid en draaglast zijn er geen verschillen tussen onze prefab betonnen wanden en betonwanden in architectonisch beton. De technische kenmerken van deze wanden kan u terugvinden in de pdf. U merkt vast snel de hoge kwaliteit op!

Download PDF Prefab betonnen wanden

Betonnen gevelbekleding

Zoals eerder aangegeven, kunnen we elke type afwerking van uw betonwand aanbieden. De arbeiders hebben allen reeds jaren ervaring in het maken van deze wanden met betonstructuren. Bovendien kunnen we de panelen ook voor u uittekenen, daarvoor hebben we een eigen teken- en studiebureau voor aangeworven.

Bovendien trachten we de productie van deze panelen zo milieuvriendelijk te houden. Zo kiezen we voor een vergaande recyclage van het productafval. Maar ook het proceswater wordt niet geloosd, dit wordt volledig gerecycleerd en gefilterd. Ten slotte komt 50% van de productie-energie van onze zonnecellen.  Heeft u nog vragen omtrent deze prefab wanden met betonstructuren? Aarzel dan niet contact op te nemen!

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton/Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 560
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be