Toepassingen van prefab wanden in gladde beton

Prefab betonwanden hebben diverse toepassingen in zowel utiliteitsbouw, betonbouw, staalbouw als woningbouw. Zo kunnen deze prefab wanden gebruikt worden als gevel, maar ook als dragende of niet-dragende betonmuren.

De betonwanden zijn gemaakt met voorgespannen beton. Toch zijn er tal van mogelijkheden inzake afwerking van de prefab betonwanden. Zo kan je kiezen naast de gladde betonwanden ook kiezen voor uitgewassen betonnen wanden of wanden met structuur. 

Het gebruik van deze prefab betonwanden is de ideale oplossing om op een snelle, goedkope en architecturaal verantwoorde manier gevels te bouwen voor industriehallen, kantoorgebouwen, opslagplaatsen, toonzalen, werkplaatsen enz...

Kenmerken prefab betonwanden

  • Oneindig veel mogelijkheden : alle betonnen wanden steeds op maat gemaakt
  • Gemaakt op werktafels van 4m op 16m. Dit zijn dus de respectievelijke maximum hoogte en lengte van het paneel.
  • Ook isolatie toevoegen aan de industriële beton wand is mogelijk.

Naast geïsoleerde betonwanden kunnen we ook meewerken aan andere prefabtoepassingen. Zo hebben we reeds betonmuren gerealiseerd waarin de elektrische leidingen reeds waren verwerkt. Zo hoeft de elektricien enkel nog de stopcontacten aan te sluiten.

Download PDF Prefab betonnen wanden

Voordelen van prefab betonnen wanden

- Lage kostprijs van prefab betonwanden in gladde beton
- Gemaakt met natuurlijke grondstoffen die steeds uit de regio afkomstig zijn. Dit verkleint niet alleen de ecologische voetafdruk van dit paneel, maar zorgt ook mee voor de lage prijs.
- Ons studie- en tekenbureau voor maatwerk en indien gewenst een volledige trajectbegeleiding

Deze prefab beton wanden zijn niet alleen milieuvriendelijk omdat ze energiebesparend werken. Ook bij de volledige productie staat milieuvriendelijkheid centraal. Zo wordt er geen afvalwater bij de productie geloost, maar de belangrijkste maatregel is toch de vergaande recyclage van het productieafval.

Door de pionierspositie van de Sevetonfabriek bieden we steeds prefab betonwanden in gladde beton aan met de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien zijn ze steeds mee met nieuwe trends, waardoor u met elke vraag bij hen terecht kan. Aarzel dus niet langer en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek over uw project.

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton/Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 560
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be