Kenmerken en voordelen uitgewassen beton

Uitgewassen beton is één van de meest gebruikte afwerkingen voor betonnen gevelpanelen. Door het toevoegen van een bindingsvertrager aan het cement kan u na het ontkisten de cementhuid wegspoelen.

Door dit proces worden de natuurstenen zichtbaar. De keuze van het type natuursteen bepaalt het uiterlijk van uw gevelpaneel, dat natuurlijk en sfeervol overkomt. De binnenzijde van het paneel blijft echter glad.

Uitgewassen betonpanelen of silexpanelen geven uw industriegebouw, kantoor, logistiek centrum of toonzaal klasse en uitstraling mee. Het design van uw gebouw werkt zo mee aan het positieve imago van uw bedrijf.

uitgewassen betonpanelen

Waarom kiezen voor uitgewassen beton panelen

  • Korte realisatietijd
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsarm en kleurvast, dit dankzij het gebruik van  natuurlijke materialen.
  • Tal van mogelijkheden voor uw architect.

Download PDF Prefab betonnen wanden

Silex panelen op maat

Uitgewassen betonpanelen worden gemaakt in de fabrieken  van Willy Naessens Construct en Seveton. Als klant kan u rekenen op een actieve ondersteuning van deze productie-eenheden. Door het eigen studiebureau kunnen we u zelfs bijstaan bij de volledige realisatie van uw project.

Alle uitgewassen betonwanden worden op maat gemaakt. Zo heeft u als klant geen restricties. De theoretische maximumlengte van deze panelen bedraagt 16m, de maximumhoogte 4m. In praktijk kunnen deze nog hoger en langer maken, alleen krijgt u dan moeilijkheden bij het transport. Ook qua dikte is alles mogelijk. Betonwanden van 40cm vormen bijvoorbeeld geen probleem.

Heeft u nog vragen over onze uitgewassen betonwanden, aarzel dan niet contact op te nemen.

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton/Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 560
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be