Wanden in vol beton

Toepassen voor prefab wanden in volbeton

Prefab betonnen wanden in volbeton worden onder andere toegepast als plinten, keerwanden, binnenwanden, brandmuren,… Bijzondere aandacht dient men te besteden aan de betonwanden die ook esthetische functies hebben, waarbij nabehandelingen of aangepaste productie-methodes en middelen nodig zijn. Onthou vooral dat alles mogelijk en bespreekbaar is.

Specifieke toepassingen voor volbeton wanden:

  • Binnenmuren
  • Brandwanden
  • Gevels in “zichtbaar blijvend beton”
  • Plinten
  • Keermuren
  • Laadkades

wanden in vol beton

Kenmerken volbeton wanden

De volle prefab betonwanden zijn verkrijgbaar in verschillende diktes gaande van 14 tot 25cm.
De standaardhoogtes voor de volle prefab betonwanden zijn 60, 120, 160, 220, 280 en 300 cm. Andere hoogtes tot 400 cm zijn mogelijk op aanvraag.

De lengtes van de panelen kunnen per project zeer sterk variëren. Afhankelijk van de toepassing zijn beton wanden tot 12m mogelijk. Voor buitengevels is de lengte beperkt tot 7 meter in functie van de optredende windbe - lasting, de kleurkeuze van de siergranulaten en de dikte van de elementen.

In zowel de hoogte, lengte als dikte van de prefab wanden is een afwijking steeds bespreekbaar. We bekijken graag waar we u kunnen helpen.

Montagevoorschriften, toleranties en andere technische informatie vind je terug in de pdf.

Download PDF Prefab betonnen wanden

Prefab wanden voor uw project

Onze wanden, voor binnen of buiten en onze binnenspouwbladen, dragend of niet dragend, worden in volbeton, op maat en in verschillende betonsterktes en milieuklassen geproduceerd.

Of het nu volle of geïsoleerde wanden zijn, voor elk type prefab wanden kan je bij ons terecht. We vertellen je niet alleen de aantrekkelijke prijs voor uw betonnen wand, we kunnen u ook begeleiden bij uw volledige project.

Dankzij ons interne tekenbureau kunnen we de volledige voorstudie voor het project verwerken. Alweer een zorg minder! Maar ook de montage van de wanden is mogelijk.

Aarzel niet ons te contacteren. Samen kunnen we uw project bespreken en realiseren!

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton/Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 560
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be