Betonnen funderingselementen voor elk type gebouw

Voor het bevestigen en verankeren van kolommen voor gebouwen met een industriële toepassing wordt gebruik gemaakt van funderingselementen of funderingszolen in prefab beton.

Deze funderingselementen worden geplaatst op een effen ondergrond. Bovenop de funderingszool staat ofwel een volle betonblok ofwel een betonblok met schacht.

Volle betonblokken worden gebruikt bij staalstructuren terwijl de betonblok met schacht wordt gebruikt bij gebouwen met een betonstructuur.

prefab funderingselementen

Oplossingen op maat

Wanneer de standaardtypes niet kunnen worden toegepast, is een specifieke studie van het project vereist. Door ons interne studiebureau kunnen we dit rekenwerk van u overnemen.

Naast onze prefab betonnen funderingselementen kan u ook kiezen voor een ter plaatste gestorte fundering of voor een paalfundering.
Toch heeft een prefab fundering een aantal belangrijke voordelen:

  • Goedkoper
  • Snelle montage op de werf
  • Hogere kwaliteit

Download PDF Algemene product catalogus

Onze aanpak

Elk project wordt vanuit het standpunt van de klant bekeken. Daarom zullen we bij uw project suggesties aanleveren om de haalbaarheid, efficiëntie en kostprijs te optimaliseren.

De haalbaarheid wordt gecontroleerd tijdens de voorstudie door ons tekenbureau. Vervolgens bekijken we welke aanpassingen we kunnen voorstellen om de kostprijs van uw project te drukken en de montage efficiënter en sneller te laten verlopen. En dat allemaal zonder aan kwaliteit in te boeten!

U merkt het al, bij ons komt u bij een professionele partner terecht die u begeleidt bij uw project in plaats van enkel prefab betonproducten te verkopen. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton/Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 560
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be