Prefab beton voor sportaccommodaties

Sportstadions, tribunes en andere sportaccommodaties worden vaak gebouwd met prefab betonelementen. Prefab beton biedt een aantal interessante voordelen.

Zo worden alle elementen gebouwd in een gecontroleerde omgeving. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit van het afgeleverde product.

Door de elementen op voorhand te fabriceren zal ook de montagetijd verkorten. En minder werkuren betekent een minder hoge kostprijs voor het volledige project te realiseren.

prefab beton tribunes

Voordelen van prefab

De tribune elementen worden gemaakt met gewapend beton in een fabrieksomgeving waardoor het over een aantal andere belangrijke kenmerken beschikt:

  • Hogere kwaliteit,  bestand tegen hoge druklasten
  • Hogere sterkte klasse voor beton en/of een langere brandweerstand zijn mogelijk

Daarnaast voldoen wij aan de toekomstgerichte behoeften van een modern stadion m.n. alle comfort- en veiligheidseisen. Onze prefab betonnen kolommen, balken en tribune-elementen zorgen voor de basis van een veilig, sfeervol en publieksvriendelijke sportaccommodatie.

Samenwerking van A tot Z

Voor de betonelementen van uw tribune kan bij ons terecht. Elk element zal op uw maat gemaakt worden en naar uw voorkeuren worden aangepast.

Ook voor een volledige projectbegeleiding kan u op onze diensten rekenen. Wij werken graag mee aan de realisatie van uw plannen. Samen bespreken we uw project en kunnen we u bijstaan met onze ervaring.

Zowel de bouw van de betonelementen als de bouw van de volledige tribune kunnen we op ons nemen. U kiest zelf hoe intensief de samenwerking verloopt en welke taken u aan ons uitbesteed. Aarzel niet ons te contacteren indien u nog verdere vragen heeft.

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton/Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 560
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be