Prefab dakelementen in prefab beton

Deze prefab dakelementen worden aangewend bij de bouw van industriële en semi-industriële gebouwen en bureelcomplexen. Ze worden geproduceerd in lengtes variërend van 6 m tot 12 m en kunnen zo grote overspanningen mogelijk maken.

In combinatie met betonnen dakliggers kan u met deze TT-elementen op een snelle manier een economische en kwaliteitsvolle dakconstructie realiseren. Bovendien voldoen deze elementen aan alle eisen die kunnen gesteld worden op het gebied van brandveiligheid en wordt zonder problemen aan de hoogste RF eisen voldaan.

Door het gebruik van efficiënte en arbeidsbesparende productiemethodes worden deze betonnen dakplaten geproduceerd met een minimum aan arbeiders. Wat ook de kostprijs van deze dakelementen ten goede komt.

prefab dakelementen

Waarom TT-dakelementen kiezen?

Om de snelle en makkelijke plaatsing :
De TT-dakelementen zijn relatief licht en makkelijk handelbaar. Tevens zijn de elementen zelfdragend en vragen ze geen verdere nabehandeling (voegverbindingen, bevestigingen). De elementen laten toe op een snelle wijze grote oppervlakken te overdekken.

Voor de afwerking van de onderzijde :
De afwerking van de elementen, die op een metalen bekisting wordt gestort, laat toe om ze als dusdanig te gebruiken op plaatsen waar er geen vals plafond nodig is.

Om de efficiënte en goedkope manier waarop een standaard koepelopening of lichtstraat kan worden voorzien in uw dakconstructie.

Om de thermische traagheid van de dakelementen, die een gunstige invloed heeft op het thermisch comfort in uw gebouw.

Om hun akoestische eigenschappen.

Download PDF TT Dakelementen in prefab beton

Waarom onze TT dakelementen?

  -  een scherpe prijs

  - deel van een groep prefab beton fabrikanten, zo kan u via Seveton ook aan allerlei andere prefabbetonelementen geraken: prefab wanden, kolommen, balken, ….

  - een eigen studie- en tekenbureau

  - Milieuvriendelijkheid : zo wordt er geen proceswater geloosd en wordt ook het productieafval volledig gerecycleerd. Bovendien is 50% van de productie-energie afkomstig van zonne-energie.

Hebt u nog verdere vragen over onze productie of maakt u graag een afspraak met onze vertegenwoordigers, aarzel dan niet ons te contacteren!

Interesse in onze prefab betonproducten?

Contacteer ons

Megaton/Structo

Industriezone II, Nederwijk-Oost 279
B-9400 Ninove

T +32 (0)54 33 45 11
F +32 (0)54 32 60 47
info@megaton.be

Seveton

Meersbloem Leupegem 58
B-9700 Oudenaarde

T +32 (0)55 232 560
F +32 (0)55 232 570
info@seveton.be